Πιλοτικό πρόγραμμα στο Δήμο Χανίων

Γίνε ένα από τα πρώτα μέλη της Ecogenia και βοήθησε μας να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά με όραμα και να ενισχύσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο.

Οι αιτήσεις έχουν κλείσει.

Είσαι μεταξύ 18-30 ετών; Θέλεις να εργαστείς πάνω σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και να μεταδώσεις τις γνώσεις σου σε παιδιά; Θα σε ενδιέφερε να περάσεις 10 εβδομάδες υποστηρίζοντας την ενίσχυση της ενεργού πολιτειότητας στην τοπική κοινωνία των Χανίων;

Ψάχνουμε νέους ανθρώπους με πάθος για την κλιματική δράση για να γίνουν μέλη της ομάδας μας και να συμβάλουν ενεργά στην βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Αν νοιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή και θέλεις να βρεις αποτελεσματικές και εφαρμόσιμες λύσεις, μέσω της Ecogenia μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Κάνε την αίτηση σου σήμερα και γίνε κι εσύ μέλος του νέου κινήματος ενεργών πολιτών!

Λεπτομέρειες

Περιοχή: Δήμος Χανίων

Ημερομηνία: 19/09/22 – 25/11/22

Καθημερινό πρόγραμμα εργασίας: 15:00 – 20:00

Μηνιαίος μισθός: 650€ καθαρά, 25 ώρες την εβδομάδα

Υπεύθυνος: Project Manager

Περίληψη

Τα προγράμματα στα οποία εργάζονται τα μέλη της Ecogenia βασίζονται στην κοινότητα με στόχο την προώθηση της ατζέντας βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο. Για το δεύτερο πιλοτικό πρόγραμμα μας, που θα υλοποιηθεί στα Χανιά, τα μέλη μας θα εργαστούν για 10 εβδομάδες σε ένα μετασχολικό ενισχυτικό πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε παιδιά 10-12 ετών. 

 

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση της νεολαίας ώστε να καταστεί κοινωνικά ενεργή. Παράλληλα, εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία για να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν λύσεις και δράσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τι θα κερδίσεις από τη συμμετοχή σου στην Ecogenia:

  • Μία μοναδική εργασιακή εμπειρία: θα γίνεις μέλος μιας ομάδας νέων ανθρώπων με κοινούς στόχους και θα ξεκινήσεις έτσι την καριέρα σου στη βιώσιμη ανάπτυξη!
  • Συνολικά 250 ώρες αφιερωμένες στην ενεργό κοινωνική δράση και την εκπαίδευση γύρω από τη βιώσιμη ανάπτυξη
  • Παρέχεται μηνιαίος μισθός
  • 10 εβδομάδες επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση σε θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα και την κλιματική δράση